Kulunut viikko on pitänyt sisällään kyläilyjä ja kyläilijöitä. Vaikka itse olisi kuinka väsynyt niin aina se piristää, kun pääsee käymään jossain tai joku tulee tänne. Eilen kävi vierailulla Niina kuukauden vanhan Oskari-pojan kanssa. Tulipa taas todistettua kuinka erilaisia vauvat on. Aleksi jaksoi olla seuramiehenä n. 10 minuuttia, jonka jälkeen iski väsy ja hetken kitinöitten jälkeen Aleksi lähti unten maille käärön ja hiustenkuivaajan avustamana. Oskari taas nukkui koko vierailun ajan Niinan sylissä sekä sitterissä ja oli juuri sellainen "tv-vauva" (telkkarissa kaikki vauvat on aina niiiiin rauhallisia) ;) Kun ajattelenkin Aleksia kuukauden vanhana niin kylmä hiki alkaa virrata pitkin selkää: meillä oli sillon menossa pahin huutovaihe... Vauvat on erilaisia, niin se vaan on :)

Kuluneella viikolla on pystynyt panostamaan koiriinkin vähän enemmän, kun Jussilla oli keskiviikko ja torstai vapaata. Niinpä Luna pääsi keskiviikkona pitkästä aikaa puistoilemaan Fidon jäädessä kotimieheksi. Puistoiluseuraksi saatiin Mari ja Reno. Lunan ja Renon ensitreffit sujuivat vallan mukavasti, ehkäpä saadaan taas Reinosta puistoiluseuraa kun Reino seuraavan kerran eksyy tänne Ouluun...? Oon valitellut varmaan jokaiselle joka jaksaa kuunnella (ja niillekin jotka ei jaksa), kuinka surkeat irtipitomahdollisuudet koirille on täällä meidän perällä. Nyt on kuitenkin löytynyt tuolta metsän keskeltä vanha hevosaitaus, joka ei ole aivan ruohottunut ja siellä ollaan käyty koiria juoksuttamassa. Lunalla varsinkin on niin paljon energiaa, että se tuntuu aivan lentävän remmin nokassa, joten hyvä olla joku paikka missä päästellä enimpiä höyryjä ulos. Fidokin saattaa sillon tällön erehtyä ottamaan juoksuaskeleen tai jopa kaksi ;)

Eilen saatiin Hellsinki Rock Shopista Jussin tilaamat paidat. Mulle tuli "puoliyllätyksenä" hieno Sonatan paita, jota en Aleksin puklujen pelossa uskaltanut vielä eilen muuta kuin sovittaa pikaisesti. Hieno paitahan voi vaikka kulua jos sitä joutuu kovin usein pesemään! Toisaalta, jos sitä pitää kaapin perällä niin kukaan ei nää kuinka hieno se on... Mun täytyy vielä miettiä tätä yhtälöä :D