Tässä on kai viime aikoina ollut liikaa aikaa miettiä asioita ja sillon käy usein niin ettei nää enää metsää puilta. Sitä takertuu (lopputuloksen kannalta mitättömiin) pikkujuttuihin ja murehtii niitä, vaikka lopputulos oliskin ihan jees. Eikös se kuitenkin niin ole, että tarkoitus pyhittää keinot...? Ei haluttais kuluttaa energiaa turhaan pohtimiseen, joka ei johda mihinkään ja silti teen niin. Höh.

Kuulin eilen tosi inhottavan jutun, joka pyöri mielessä vielä illalla nukkumaan mennessä. Juttu ei kosketa mua millään lailla, mutta sillä tulee olemaan vaikutusta usean muun ihmisen elämään. Tässä ei voi muuta kuin todeta, että "I´m amazed how damn low people can go only by being themselves" (Sentenced). Ei kyllä heru sympatioita eikä ymmärrystä vastapuolelle tässä asiassa! Ugh. Olen puhunut (tai vuodattanut ;).

Eilen juhlittiin Jussin synttäreitä. Juhlakalu tosin otti varaslähdön juhlintaan jo perjantaina työpaikan pippaloissa... Aleksin viettäessä aikaa mummin hoivissa, käytiin eilen illalla synttärielokuvissa Jussin ja Anskun kanssa kattomassa Medusan sinetti. Oli muuten hyvä leffa, vaikka allekirjoittanut nukahtikin muutaman kerran kesken pitkitetyn takaa-ajokohtauksen :D

Kattelin tuossa mitä jumppia tässä lähellä ois ja pääsisinkö niihin koskaan Jussin töiden puolesta ja lupaavalta näyttää. Eikös se nyt ihan kuulu syksyyn, että aina aloitetaan joku uus harrastus, joka hylätään jo ennen joulua?? Mä kyllä aion jumpata vaikka hampaat irvessä, jos 43e maksan jumppakortista! :D Eipä tämä syksy voisi paremmin lähteä liikkeelle (syksyhän nyt siis jo on kun Salkkaritkin lähti pyöriin kesätauon jälkeen ;), sillä Ansku-Anskunen muuttaa huomenna tänne Ouluun! <3 Tällä hetkellä valtakunnassa kaikki hyvin.