Oon vaan nähnyt unta siitä päivästä kun vielä kerkeen blogia päivittään :D Totuushan on se, että usein kun sitä aikaa ois niin sitä mieluummin vaikka ummistaa silmänsä hetkeksi kuin kirjailee tapahtumia tänne. Uni on nykyään kortilla ;)

Allu-poika on kasvanut kovasti. Neuvola oli tuossa parisen viikkoa sitten ja pituutta oli pojalle kertynyt kokonaista 54cm ja painoa äitin maitobaarista tankaten 4110g eli ei hassummin :) Allu on kärsinyt jonkun verran mahavaivoista, mutta ehkä tässä vaiheessa uskallan jo sanoa et ne alkaa ainakin vähän helpottaan. *kopkopkop* Ensimmäiset yökyläilyt mummin luo on nyt myös tehtynä. Jussi kävi mutkan Helsingissä hurmioitumassa Metallicasta ja koska totesin tämän vauva- ja koirasirkuksen pyörittämisen olevan yksin melko mahdoton yhtälö, tuli äiti hätiin ja vietettiin mukava pidennetty viikonloppu mummin hoivissa :) 

Koirienkin kuulumiset täytyy toki päivitellä ja ylpeänä saankin ilmoittaa että Luna pärjäsi Kokkolan näyttelyssä hienosti ollen PN3 ja sai varaSERTin, huisia!! Eilen Lunan olisi pitänyt käydä näyttäytymässä Rainerille Pellossa mutta... Oltiin lähdössä viemään Lunaa kasvattajan luo lauantai-iltana, kun huomattiin lattialla veripisaroita. Pihalla Jussi huomas et Lunalla oli toisen etutassun anturassa haava ja se ontui :( Tätä ei siis oltu huomattu aikaisemmin, koska Luna ei ollut kotona sisällä ontunut ollenkaan. Luna jätettiin joka tapauksessa yöksi kasvattajan hoteisiin ja tytteli matkasi seuraavana aamuna muitten mukana Pelloon, josta Teija sitten viestitteli ettei Lunaa voi viedä kehään, koska se ontuu. Arvatkaapa ontuiko enää kun menin hakemaan typyä kotiin?! ;)

Jos tuo Lunan näyttelyreissu nyt meni vähän mönkään ja näyttelymaksut hyväntekeväisyyteen niin ei meillä kaikki muukaan mene ihan putkeen. Tilattiin tuossa kuukausi sitten netAnttilasta sänky ja yhestä toisesta nettifirmasta patjat, joiden toimitusaika piti olla 2 viikkoa. Sänky tuli ihan ajallaan (ellei peräti etuajassa) mutta patjoista ilmoitettiin että toimitus viivästyy 2 viikkoa. Siinä vaiheessa jo kiristeltiin hampaita sillä mikäpä olisikaan mukavampaa kuin nukkua narisevassa sohvasängyssä, jossa nukkuvan henkilön kääntäessä kylkeään puoli taloa herää... No, tänään ne kauan odotetut patjat sitten tuli. Melkein. Saatiin nimittäin kahden patjan ja yhden petarin sijasta kolme petaria!! Hiphei. Nyt sitten odotellaan taas 2 viikkoa että saadaan ne patjat tänne. Turha kai mainitakaan että v-käyrä huitelee tällä hetkellä jossain todella korkealla sfääreissä. Jos on tarvetta petarille niin täällä ois kaks ylimääräistä...