Päätin repäistä ja vaihtaa blogin nimen, ulkoasun muuttaminen jäi vielä toiseen kertaan... Blogin nimi löytyi lopulta hetken pähkäiltyäni. Vuoristorata kuvaa mun mielestä aika hyvin sekä mua ihmisenä että tätä elämää yleensä. Sitähän tämä elämä varmasti on itse kullakin, ylä- ja alamäkiä, selvää vuoristorataa siis! Jotka mua vähänkään tuntee niin tietää, että aikamoinen vuoristorata oon itsekin, tämmönen tuuliviirityttönen. Enkelistä piruksi ja takaisin alle kahden sekunnin ;) Joskin tuo pieni mies on jo nyt auttanut ja auttaa varmasti jatkossakin äitiä pidentämään pinnaansa... ;)

Perjantaina käytiin reissu Kemissä. Me Allun kanssa kulutettiin aikaa isomummolassa sillä välin kun Jussi oli palaveeraamassa koululla opinnäytetyönsä tiimoilta. Isomummo ja -pappa oli tosi iloisia kun näkivät Allun pitkästä aikaa. Vierastuskin oli todella minimaalista, voi sanoa et oikeestaan ei poika ees vierastanut. Sama juttu Maijan ollessa kylässä meillä torstaina, Allu ja Maija oli heti kavereita :) Vielä hetki sitten Allu vierasti tosi paljon, en tiiä menikö vierastusvaihe sitten jo ohi mut huomattavasti on jo ainakin helpottunut tuo vieraiden ihmisten kohtaaminen.

Lauantaina käytiin Lasten ja nuorten teatteripäivillä kaupunginteatterissa. Anskun operyhmäläiset oli siellä pitämässä Merimaailma-teemalla erilaisia esityksiä ja pieniä työpajoja. Hienoja pukuja nähtiin, mm. seireeneitä, uimareita ja merenneitoja sekä tietysti ihana meripanssaritorakka-siskoni :D Uimarit piti kivan esityksen, jossa mm. vihelsivät (kovaa!) pilliin ja tanssivat räpylöitten kera musiikin tahdissa. Allu vaan nukkua posotti vaunuissa, vaikka vieressä oli hirvee meteli :D Hauska juttu sinänsä, ku perjantaina ei pikkumiestä saanu millään päikkäreille ja lauantaina sit mies posotteli menemään, vaikka oli hirvee härdelli ympärillä. Shoppailemassakin käytiin lauantaina eikä Allu jaksanu herätä vaatteitakaan valitseen, vaan heräsi vasta mummin luona monen tunnin päästä.

Paljon on tullu tässä mietittyä tulevaa syksyä. Mun pitäis jatkaa röntgenhoitajaopinnot loppuun, joten todennäköisesti Allu menee hoitoon syyskuun alusta. Mikäli käy niin, ettei Jussilla ole töitä sillon, on Allu siinä tapauksessa tietysti isin kanssa kotona. Niinkään ei vielä hermostuta tässä vaiheessa se, miten Allu hoidossa pärjää, vaan se, miten kummassa aamulla ehtii käyttää koirat, viedä Allun hoitoon ja olla ite töröttämässä bussipysäkillä kello 07.10. Sinne pysäkille kävelemiseenki kun pitäis vielä varata oma aikansa. Aikaisia herätyksiä luvassa... Toisaalta on turha murehtia vielä, kaikki kyllä järjestyy parhain
päin, niinku tähänki asti :)