Hiphei, tänään oon oikeasti saanut jotain aikaankin! Pesin nimittäin vihdoin ja viimein ne vauvanvaatteet ja huomenna ois tarkoitus olla niinkin reipas, että silitän ne. Hyvä minä! Tosin hieman epäilyttää tuo meidän silitysrauta... Niin harvoin kuin sitä käytetäänkin (oisko ees kerran vuodessa) oon jotenkin kummallisesti onnistunut pilaamaan ja kalkkeuttamaan sen, hupsista! Koska Kotihengetärkin voi erehtyä, on hän ehkä virheellisesti saattanut kuvitella, että silitysraudan sisällä voi säilöä vettä vuodesta toiseen ja tästä nimenomaisesta syystä silitysrauta ei ehkä enää ole maailman parhaassa iskussa. Uutta nyt ei viiti alkaa hankkimaan kun koko silitysrautaa niin harvoin tarvitaan muutenkaan ja saattaapa olla että ajattelemattomuuttani kohtelisin silti uuttakin rautaa yhtä epäkunnioittavasti... Joten näillä mennään (eli silitetään :) mitä on.

Aivan huomaamatta tässä on taas reilu viikko vierähtänyt. Voisinpa sanoa että lähinnä vauvaa odotellessa :) Torstaina käytiin masun kanssa taas neuvolassa, jossa todettiin kaiken olevan ok. Sain vielä yhden neuvola-ajan päivälle 11.6., joka muuten on masuasukkaan LA. Nähtäväksi jää tuunko sitten koskaan käyttämään tuota aikaa... ;) Tunnelmat synnytyksen suhteen hieman vaihtelee. Välillä tuntuu, että olis jo ohi koko synnytys ja välillä taas että hitsi mä en kyllä lähe sinne sairaalaan ollenkaan =/ :D Mutta enimmäkseen otan kyllä rauhallisesti ja niin myös tuleva Isi, onneksi.

Jos nyt vauvanodotuksen lisäksi pitäis nimetä jotain muuta "mieleenpainuvaa" tästä päättyneestä viikosta, niin se vois olla vaikka päivittäiset roskakuskin hommat. Ymmärrättekö te ihmiset ollenkaan kuinka paljon roskaa nuo kaksi puikkonokkaa pystyy päivän aikana kuljettamaan sisälle tuosta meidän piskuiselta pihalta?! Aivan käsittämättömän määrän! Annan jo tässä vaiheessa pienen vinkin kaikille kylään halajaville eli älkää vaivautuko laittamaan jalkaanne valkoisia sukkia tai vaihtoehtoisesti ottakaa sisäkengät mukaan :D Avojaloinkin saa toki tulla, mikäli sattuu tykkäämään jalkapohjiin tarttuvasta pikkuroskasta ;) ...No joo, viis roskista! On kiva että koirilla nyt on ees tuo pieni piha, jossa oleskella. Tänäänkin ovat olleet pihalla koko päivän, jopa ruoka tarjoiltiin ulos! :) Täydellä masulla jaksoikin taas paremmin tarkkailla naapureita Äitin "kukkapenkissä" istuen (Luna) ja välillä ylläpitää kovaäänistä keskustelua naapurin Ryhmy-koiran kanssa sekä kaivaa lisää kuoppia (Fido). On ne niin Äitin mussuja :D

En muuten tiiä kuuluuko tähän nykyiseen Kotihengettären olemukseen myös kiinnostus puutarhanhoitoa kohtaan, mutta meillä tosiaan on tuossa pihassa pari "kukkapenkkiä", joihin olisin erittäin kiinnostunut laittamaan jotain kukkia. Koska oon kuitenki hieman myöhäisherännyt Kotihengetär niin en tiiä oonko tätä kesää ajatellen jo auttamattomasti myöhässä tuon asian kanssa ja joudunko nyt nöyrtymään ja ostamaan kukat "valmiina" jostain...? Huomatkaa kuinka hyvin mulla on hallussa nää puutarhanhoitotermit! :DD Ja vinkki-vinkki: biologiystäville ois täällä meidän "kukkapenkissä" tarjolla lajintunnistustehtäviä ;) ...Mutta asiasta kukkapenkkiin! :)) Onnistuin häivyttämään mielestä ne viimeisimmät hirvittävät takaiskut keittiössä leipomisten suhteen ja leivoin tänään Jussin pyynnöstä omenapiirakkaa ja se onnistui yli odotusten!! *tuulettaa* Että teretulemast vaan kahville :)