Niinpä se vaan arki alkoi taas. Qstockissa vietettiin perjantai ja lauantai. Perjantailta käteen ei jääny oikeastaan mitään kun Poets Of The Fall katsottiin vain  kaukaa. Lauantai ja Amorphis sekä Sonata korvas kyllä senkin sit moninkertaisesti. Olin ihan liekeissä siellä Sonatan keikalla!! :D Kyllä Kemin pojat ossaa!

Oltiin tosiaan koko viikonloppu äitin luona. Kotiuduttiin vasta eilen illalla yhentoista aikaan. Luna ja Fido oli kylässä kuin kotonaan. Luna oli tehny itelle pe-la yönä vessan eteisen matolle :D Me oltiin rullaamassa sitä mattoa pois  kun jätettiin koirat kaksistaan mut äiti ei antanu... No, ainahan maton voi pestä! :)

Eilen vietin koirien kans kolmestaan aikaa äitin luona kun äiti oli mökillä ja Jussi lähti töihin. Monesti ihmiset kyselee et eikö niistä koirista oo hirveesti hommaa ja blaablaa. No, onhan niistä mutta kyllä eilen sai taas nauraa ku katteli koirien touhuamista. Äitin pihalla veettiin kauheeta rallia, hiekkalaatikosta yritettiin kaivautua Kiinaan ja lopuksi kilpailtiin hiekkalaatikosta löytyneestä suuresta aarteesta eli lapiosta :)) Puhumattakaan siitä kun Luna löysi Euromarketin takaa puskasta itelleen kaveriksi jonkun juokaleen, jota se ei ois millään raskinu jättää sinne makaamaan... Kävin sit varmistaan siltä kaverilta et se oli ok. Että sellasta.

Vielä ois kaks viikkoa töitä ja sit kaks viikkoa lomaa ennenku koulu alkaa. Tää kesä on kyllä menny ihan sairaan nopeesti... *huokaus* Vielä ois kuiten edessä lomareissu. Nimittäin Kemijärvelle ens viikonloppuna :D Toivotaan vaan nyt ettei Jussi tuu kipeeksi. Ressukka tais palelluttaa ittensä festaroinneissa... Elämä on.