Kylläpä huomaa, että elokuu on alkanu ja toiminta vilkastuu. Täällä töissä oleminen on yhtä hyppäämistä paikasta toiseen ja asioiden selvittelyä. AARGH!! Viikonloppuki oli ja meni ja nimenomaan meni. Ärsyttävää sekin et kun lähetään johonki niin sitte on kauheet aikataulut ja kiireellä pitää mennä joka paikkaan vaikka onki vapaata. Muuten oli kyllä kiva viikonloppu :)

Perjantaina siis lähettiin äitin, Jussin ja koirien kans ajeleen kohti Kemijärveä. Ei ollu ees kuuma, kiitos siitä Pasille, joka antoi meille "koeajolle" Mersun, jossa oli ilmastointi :D Hiphei. Tosin mulla ja äitillä oli kyllä omat lämpöpatterit kun äiti istu tiiviisti takapenkillä Fidon kans ja mulla oli Luna sylissä etupenkillä. Mut ei voi kyllä valittaa koska koirat oli tosi hienosti koko matkan :) Fidon ravaaminen ja konsertointi takapenkillä on -Luojan kiitos- taaksejäänyttä elämää. Kempassa meitä vastassa oliki sitte Saaran ja Ossin lisäksi Mikko, Eija ja Rosku. Koiratki tuli tutustumisseremonioiden jälkeen hienosti juttuun keskenään ja saatiinpa nähdä  sekin ihme et Rosku väsähtää leikkimiseen. Luna onki vähän toista maata ku lössykkä Fido-kaveri ;D

Lauantaina kävästiin Kotavaarassa ihailemassa maisemia, jotku hullut kiipes jopa näkötornin kolmannelle tasanteelle!! Musta sieltä eka tasanteelta näki ihan riittävän hyvin niin en sit viittiny mennä ylös asti... :)) Ilman mitään sen kummempaa toimintaa (lukuunottamatta pakollista katkaburgerilla käyntiä :D) viikonloppu hurahti aivan liian nopeesti. Eilen oltiin yhentoista aikaan illalla kotona kun käytiin ensin moikkaan Anskua ja Ollia äitin luona. Tänään ois sitte ohjelmassa meno pesismatsiin Lunan kanssa. Saa tyttö vähän kokemusta hälinässä olemisesta. Uskon että Luna tyylilleen uskollisena ottaa siellä ihan lunkisti. Fidoa en vois ees kuvitella ottavani mukaan matsiin. Nounou.

Tänään aamulla nähtiin koirien kamua, Victoria-labbista. Victoria täyttää tänään kunnioitettavat 11 vuotta. Anu, Jussi, Fido ja Luna onnittelee!! :)