Täällä met päivystetään kun Jussi on yövuorossa. Laiska emäntä istuu koneella ja porisee mesessä ja koissut nukkuu koivet kohti taivasta :D Kaikenlaistahan tässä on ehtinyt tapahtua sen jälkeen kun viimeksi oon tänne kirjuutellu. On koettu Kuusamon reissu, tapaturma II ja kouluki on jo ehtiny alkaa. Alottais vaikka siitä Kuusamosta...

23.8. aamulla lähettiin siis ajeleen kohti Kemijärveä ja pysähdyttiin heti Kemissä vaihtaan hienompi auto ;) Lisäksi Jussi ehti ottaa kolmisen tuntia tuntumaa Anskun ja Ollin sohvaan päiväunien merkeissä (sitä se vuorotyö teettää...), mikä aika me Anskun kans käytettiin tehokkaasti hyödyksi puhumalla paskaa ja värjäämällä mun hiukset. Seukki pysähdys oli sit Rovaniemellä Mikon ja Eijan luona ja sieltäkään ei ihan hetkessä selvitty pois, joten perillä Kempassa taidettiin olla vasta hyvin myöhään ottaen huomioon sen et me lähettiin Oulusta aamulla kaheksalta :)

25. päivä perjantaina, Jussin synttäripäivänä, ajeltiin sit Kuusamoon. Matkalla käytiin ihailemassa Kiutaköngästä, jonka löytäminen oli kyllä meille aivan ylivoimaisen vaikeeta. Ensin ajettiin koko Kiutakönkään risteyksen ohi vaatimattomat 30 kilsaa :D ja lopulta kun löydettiin oikeeseen paikkaan, ei heti tajuttu et sinne ite könkäälle oli jonku verran kävelymatkaa. Syötiin eväitä joen rannassa ja ihasteltiin kahta vedessä kelluvaa katiskaa eikä mistään könkäästä ollu tietoakaan. Aateltiin et onhan tääki ihan surkee paikka kunnes Jussi päätti kävellä vähän eteenpäin ja löytyhän se oikee paikka lopulta! Vesi vaan oli aika vähänä mut hieno köngäs oli siitä huolimatta :)

Kuusamossa majoituttiin Kuusamon Tropiikkiin ja käytiin tietty uiskentelemassa sekä hohtokeilaamassa. Meikä peittos Jussin keilailussa ihan kympillä!! Kuusamon vallotus jäi melko lyhyeksi ja me poistuttiin paikalta jo lauantaina. Tarkoitus oli alunperin käydä laskeen kesäkelkkarata Rukalla mut jotenki koko suunnitelma painui unholaan ja me lähettiinki ajeleen Posiolle, jossa vierailtiin Pentikillä ostamatta sieltä mitään. Ens kerralla sitte....

Jussille tuskia tuottaneiden tietokoneen asennuspulmien takia Kemijärveltä lähtö viivästyi vaatimattomat 4 tuntia. Silti paluumatkalla ehdittiin vierailla toistamiseen Mikolla ja Eijalla sekä myös Weskulla ja Elisalla. Tapaturma II sattui myös Rovaniemen kauniissa maisemissa kun mun jalkapohja otti osumaa ruostuneesta piikkilangan pätkästä, joka päätti tunkeutua läpi mun kengänpohjasta. Onneks tuli päivitettyä jäykkäkouristusrokotus ennen viime helmikuun ulkomaan reissua :) Rovaniemellä tuli muuten testattua myös Lordin Special Kebab ja hyvää oli, suosittelen lämpimästi kaikille!

Koulukin tosiaan alko tässä tän viikon maanantaina. Tehtäviä alko pukkaan samantien. Mukava juttu kun entisiäkin on vielä tekemättä. Huomenna voiski yrittää olla tehokkaana ja saada aikaan esim. hoitosuunnitelman, joka piti palauttaa kesäkuussa. Hyvä minä. Mulla vaan tahtoo kaikki aika mennä muihin "tärkeisiin" juttuihin, esim. isompien asuntojen bongailuun :D Itse asiassa bongasin tänään ihan varteenotettavan vapaan kämpän tästä suht läheltä. Maanantaina soitetaan sinne asuntotoimistoon ja kysytään päästäänkö me kattoon sitä. Sen on pakko olla hyvä!!!!!!