Siis oikeesti. Nyt heti tänne ilmoittautumaan se, joka ei halua meidän lähtevän Seinäjoelle kattoon Ronja Ryövärintytärtä!! Tää ei oo enää todellista. Ensin ei meinaa millään löytyä koirille hoitajaa. Sitte kun löytyy hoitajat (meän iskä ja Mikko :D), niin Lunalle tulee pissatulehdus.

Aamulla viiden maissa herään siihen et Jussi sanoo joka paikan olevan pissassa. Luna on pissaillu sinne tänne ja on ihan hämillään. Johan se on tehny asiansa ulos monta viikkoa. Jussi lähtee töihin ja mä nukun puoli seittemään mut sit on pakko nousta kun pikkutyty vinkuu sängyn vieressä. Otan koirat ja lähen ulos ja Luna yrittää pissata suunnilleen 20 sekunnin välein. Sisältä soitto päivystävälle eläinlääkärille, joka käskee tulla puoli yheksältä. Herätän Marin ja se lupaa lähtee kuskaan meitä kaupunkiin. Onnistun kuin onnistunkin saamaan Lunalta pissanäytteen (sattukohan joku naapuri kattoon ikkunasta kun pidin kuppia koiran takamuksen alla?? :D). Ootellaan kyytiä pihalla ja Mari soittaa et sillä on auton avaimet hukassa. Just. Soitto eläinlääkärille et ei me tullakaan. Ainakaan vielä :D Eläinlääkäri käskee tulla puoli kymmeneltä. Mari soittaa et auton avaimet löyty sadevaatepussista kaapin perältä. Jes!

Nyt vaan oottelen et päästään lähteen. En enää uskalla etes ajatella mikä vois vielä mennä pieleen. Ihme et mulla ei oo vielä menny hermot. Mua vaan naurattaa. Kyllä Siperia opettaa :D Myös itsehillintää ;) Äitille tuossa soittelin ja se vaan tuumas et hyvä et tää homma sattu nyt eikä huomenna aamulla kun Mikko ja iskä on täällä kahestaan. Totta.