Kylläpäs olenkin ollut laiskana tämän blogin pitämisen suhteen. No, koitetaan nyt kunnostautua ja päivitellä hiukan meidän kuulumisia.

Luna on kasvanut ja tottakai kaunistunut entisestään. Meidän ihana prinsessa! :) Fido alkaa jo pikkuhiljaa toipua jälleen kerran traumaattisesta uudesta vuodesta. Herkkää poikaa kun meinaa kovasti pelottaa rakettien pauke :( Tästä syystä emäntä kävikin hieman avautumassa uuden vuoden aattona neljän aikaan iltapäivällä raketteja ampuneille jampestereille. Kaikki emännän sanomat asiat eivät ehkä ole painokelpoista tekstiä, joten jätettäköön tarkka selostus tapahtumista nyt pois :DD Lunan ensimmäinen näyttely (loppiaisena Kajaanissa) on myös takanapäin. Luna esiintyi todella mahtavasti (suuret kiitokset Hennalle Lunan esittämisestä!!) mutta tuomarin mielestä Lunan korvassa oli painosalvan jämiä, joten se siitä sijoittumisesta sitten. Seuraavaan näyttelyyn emäntä sitten syynää korvat suurennuslasin kanssa ettei vastaavaa mokaa pääse enää tapahtumaan!

Elämänmuutostakin on luvassa tälle vuodelle, sillä Luna ja Fido saavat kesäkuussa (karvattoman :D) pikkusiskon tai -veljen! Saapa nähdä mitä tuumaavat tulokkaasta. Nyt se isomman asunnon hankinta ois todellakin ajankohtaista. Eli kaikki te, joilla on tietoa hyväkuntoisista, halvoista ja tilavista asunnoista, joihin ehdottomasti halutaan ottaa myös pari karvaista kaveria ilmoittautukaa välittömästi!! Itse en ole vielä onnistunut tällaista asuntoa bongaamaan...