Eilen lähettiin ostaan makuuhuoneeseen uutta lamppua. No, lamppua ei löytynyt mut onneks poikettiin kirjakauppaan koska sieltä löytyi Nightwish-kirja, jonka mä kahlasin eilen jo puoleen väliin. Eilen saatiin pitkästä aikaa myös sadetta. Olin koirien kans ulkona kun alko ripsiin vettä. Ihanaa.

Kohta tässä aletaan tosiaanki tarviin sitä kolmatta huonetta meille. Kolmannesta huoneesta ei ilmeisesti enää olekaan tulossa yhdistettyä tietsikka- ja vierashuonetta vaan lähinnä musahuone Jussille. Jussi kun suunnittelee midi-keyboardien ja muiden hankintaa et vois tehä kunnolla musiikkia. Eihän siinä mitään mut me tarvittais varmaan saman tien oma talo... :D Pitääpä muistaa lotota taas lauantaina.

Minä, laiskimus maximus, yritän edelleen saada päätökseen kouluhommia et vois joskus alottaa sen oikean lomailun tai syventyä Nightwish-kirjaan vailla kolkuttavaa omaatuntoa. Tänään soittelin yhden puhelun ja sitä ei tiiä jos meikkis palailee pian myös työelämään... Se vasta oiski huisia jos ei tarvis ihan joka senttiä laskea kun koulu alkaa. Voiko sellasta ees olla?! Ei muista enää. Huomenna ois Lunan toinen rokotus. Niin se vaan tytteli kasvaa. Kohta se on jo ihan iso eikä enää mahdu tulemaan meän kainaloon sohvalle kun katotaan töllöä... Nyyh.